PHOTOGRAPHY BY ARCHITECTURAL PHOTOGRAPHER

U zoekt een professioneel architectuurfotograaf? Dan zit u bij Studio de Nooyer helemaal goed.
Wij tillen de fotografie van uw project naar een hoger niveau.

Onze dagelijkse bezigheid is architectuur- en interieurfotografie. Dit is daarom onze ‘core business’. Wij hebben door onze achtergrond veel affiniteit met architectuur en fotografie. Het combineren van die twee was uiteindelijk vanzelfsprekend en versterken elkaar!

We fotograferen de architectuur, het interieur, meubilair en details zoals materiaalgebruik van allerlei gebouwen. Alles wat bedacht, ontworpen en gerealiseerd is wordt vastgelegd voor diverse opdrachtgevers.
Enkele van onze klanten zijn; architecten, interieurontwerpers, projectontwikkelaars, uitgeverijen en marketingbureaus.

Het vastleggen van de sfeer van een gebouw of interieur, de structuur, materialen, hoe het zich situeert in de stedenbouwkundige context… opdrachtgevers hebben uiteindelijk allemaal een ander uitgangspunt. Daarnaast is het in beeld brengen van de gebruiker een terugkerend element. Op die manier is goed te zien hoe een gebouw of interieur zich in grootte verhoudt tot de menselijke maat. Ook wordt op deze manier duidelijk hoe het ontwerp of gebouw word gebruikt.

Wij hebben ons als enige in Nederland ook gespecialiseerd in het op grote schaal inlichten van bouwprojecten. Zo creëren we uniek beeldmateriaal waardoor foto’s letterlijk en figuurlijk beeldbepalend worden. Daarmee creëren wij het verschil!

VISIE

Groot voorstander zijn we dan ook van een beroemde quote van Ansel Adams; ‘You don’t take a photograph, you make it.’
Studio de Nooyer werkt graag volgens deze filosofie. Wij nemen geen foto’s. Wij máken ze. Daar hoort ook een nauwkeurige nabewerking bij van de foto’s. Door middel van professionele apparatuur en grote beeldschermen die gekalibreerd zijn op kleur, perfectioneren we de foto’s. De foto’s worden vervolgens aangeleverd met een hoge resolutie, waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Ze zijn te gebruiken als kleine afbeelding op een website, maar ook als meters brede uitvergroting.

Deze website bevat een selectie van ons totale portfolio met architectuurfotografie en interieurfotografie.

ARCHITECTUURFOTOGRAAF IN NEDERLAND

Heeft u een project waarvoor u een architectuurfotograaf wilt inschakelen? Of behoefte aan fotografie van een interieur? Neem contact op met Studio de Nooyer.